30.6.12

Kür Olaydımda Görmeyeydim



Sabahın dokuzunda enerjiyle yatağımdan fırlayıp koştum gittim kür için için yağları aldım.Amacım sadece yağları karıştırıp elde ettiğim kürü 3 hafta uygulamaktı.

Sabah dışarı çıkacağım diye yapmadığım kürü beş gibi yapmaya karar verdim.Aldım elime boya fırçasını diplerine diplerine sürüyorum.Korkuyorum birde bitecek diye azıcık azıcık sürüyorum.

Bir anda içindeki sarımsak kokusu başımı döndürse de bu yola baş koydum saçlarımın dökülmesi bitecek ve gürleşecek.Sürdükten sonra evde böyle bok gibi bir koku olmaya başladı.İlk başta kendime yormasam da anladım ki benim kafam kokuyor.Kafama tencere koyup yemek pişirsen bu kadar keskin sarımsak kokmaz.

Başım dönmeye,miğdem bulanmaya başlayınca burnuma kolonyalı pamuk tıkayıp yattım.Uyandığımda anladım ki uyumakta faydasızmış.

Hayır birde güven var ki nasılsa sirkeyle yıkacağım koku moku kalmayacak.Nah diyorum burada kendime..Banyoya gittim zeytinyağlı sabunla yıkayıp sirkeli suyla duruladım.Çıktığımda kusmamak için zor duruyordum.
Baktım olmayacak tekrar girdim banyoya.Aldım şampuanların ikisini bir tane kremi 10 kez falan döktüm heralde.. Kokluyorum ama ne fayda hala ayaklı sarımsak ağacı gibiyim.Halbuki şampuan kullanmayın yazıyordu buradan bunu söyleyen o doktora selamlarımı iletiyorum.

Başladım ağlamaya kokuyorum lan ben diye.Olmuyor gitmiyor.Ben daha pazartesi iş arayacağım böyle nasıl giderim.Hareket ettikçe koku çıkartan aletler gibi oldum.Burnumdan nefes almıyorum birkaç saattir.
En son baktım olmuyor mutfaktan Türk kahvesini alıp kuru kuru döktüm kafama.. Kahve kokusunu falan sevmeyen ben, ona kurban olurum.Ama yok o da kesmedi. 

Dönüyorum dolaşıyorum burnuma gelen kokudan miğdem bulanıyor.Birde üstüne ahududulu parfümü boca ettim.

Annemin yeni yıkadığı banyonun içine etmemde ayrıca bir olay ona hiç girmiyorum.
O değil ben bu karışımı 3 hafta nasıl yaparım? El kadar yağlara 30 TL'yı verdim kullanmazsam annem benim ağzıma sıçar.

Kokarca bile benden iyi kokar.Hatta hacıyağ varya onun kokusu bile şuan bin kat daha iyidir.

Banyoya girmeden 2 cm olan diplerim şimdi 5 cm'e kadar çıkmış bulunmakta..
O değil kokulardan zehirlenip gideceğim tahtalıköye.. 

2 yorum:

  1. Çok çok geçmiş olsun. İtiraf etmeliyim ki okurken çok güldüm. bir kaç yağı bir arada kullanmak zararlı olmaz mı? ablamında saç problemi var o yüzden şampuan içine çam esansı katıyoruz. Ama sor işe yarıyor mu? Uzak doğu felsefesi ile diyorum ki '' önce inanmak gerek'' herşeyin doğalı desem de kullanan kimsede fayda görmedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülünmeyecek gibi de değil ki. Derler ya insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş.
      Zararlı oldugunu sanmıyorum yani hepsi aslında besliyor tam tersi bomba etkisi yaratır eğer adam gibi kullanabilirsem diye düşünüyorum.Ama tabi bilmiyorum işte bende Maranki'ye güvenip çıktım bir yola.. (:

      Herşeyin doğalı güzel ama işte bu yağlar falan da kısmen doğal gibi ya ondan bende atladım hemen. :))

      ÜStelik bugün bir daha yaptım.Burnum o kadar alıştıki kokuya almıyorum artık.Yanımdaki insanlara acıyorum sadece.. ^_^

      Sil