21.9.12

A Gentleman's Dignity

Başlık Kore Dizileri ile ilgilenmeyenlere oldukça yabancı gelebilir.Aslında ben de ilgilenmeyen kısımdayım.Bu ara çevrenizde var mı bilmiyorum ama git gide çoğaln bir Kore Severler grubu var.Sevmekten de öte manyaklığa kadar götürenler var işi..Hatta bazıları Kore'ye taşınıp adamlarla evlenme hayali kuruyor.Tabi muhtemelen hayal olarak kalacaktır tüm bunlar adamlar porselen suratlı Kore kızlarını bırakıp bize mi bakacak?
Neyse sözün kısası bende arkadaş zoruyla" A Gentleman's Dignity " adındaki diziye başladım.Zaten dizi hakkında Tumblr'da biraz gezinin anında merak edeceksiniz.

Dram adına hiçbirşey olmayan komedi-aşk-eğlence-dostluk gibi kavramlara aç olanların kaçırmaması gereken dizi ve üstelik sadece 20 bölüm.
Benim favorim soldan ikinci :P
Dizinin 4 erkek karakteri var ve bunlar 41 yaşında olup, içleri 10 yaşında birer bebek olan 4 insan.Bu dörtlünün her anına güleceğinize garanti verebilirim.Hatta gülmeyi unutun bazen kahkaha bile atabilirsiniz.Aynı zamanda dostluk kavramını da doya doya yaşıyorsunuz bu dörtlü ile..
Evli olan'ın (en soldaki) arkasını topladıkları sahneler kaçırılmayacak kadar güzeldi ve tabi ergen halleri hatta her bölümün başındaki kısa girişler hepsi güzeldi.

Benim favori sahnem Kim Do Jin iş başında. ^_^
              Jang Dong-Gun                                                               Kim Ha-Neul
        Dizideki Adı: Kim Do Jin                                             Dizideki Adı: Seo Yi-Soo
Dizide en çok üzerinde durulan ikili kendileri olur efendim.Dizi bittiğinde eminim hepiniz bir Kim Do Jin gibi erkek isteyeceksiniz.İkilinin arasındaki uyum,sahneler şahane.Kim Do Jin Türk erkeği olsa anca bu kadar olurdu.Sonlarıda güzel oldu.İlk başlarda Seo Yi Soo nun hareketleri kadına gıcık olmanızı sağlayabilir.Sonradan ısınıp seversiniz. :)

Mimikler demiştim değil mi?
Evli adamın sigarayı bırakışı diyoruz buna? ^_^

Sigara sağlığa zararlı
 Ne kadar doğru kelimeler ile anlattım bilmiyorum ama boş vaktinizi dolduracak eğlenceli güzel bir dizidir.İzleyin pişman olmazsınız. :) Finali bile eğlenceliydi daha ne olsun?

2 yorum:

  1. Aramıza hoş geldin ahaha:) şaka biyana adamlar dizi ve film sektöründe süperler,oppa oppa diye delirmiyorum ama dizi ve filmlerinin hastasıyım.
    Diziye gelince güzele benziyor,zaten komediyse tamamdır benim için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam olarak aranızda demeyelim yani ben Dram dizilerini hayatta izleyemem. =)
      Ben izlemedim ama Tarih filmlerinde kendi adamlarını yüceltmelerine bayılıyorum.Bizimkiler gibi yerin dibine sokmuyorlar adamları.

      Bence KoreSever'sen bu diziyi hiiç kaçırma.Hatta F4'ü izlemişsen bunlar onlardan daha şahane bir ekip diyeyim. =) Üstelik eğlenceli ağlak bir dizi değil daha ne olsun =)

      Sil