22.9.12

Uşak Kaçamağı


Çok önce ilkokul 3 yada 2 belki 4'deyken eve bilgisayar ve internet geldi.Tabi zamane bebeleri bilmez o zamanlar bizim evdeki internet şu ne kadar girersen o kadar para gelenlerden.Sınırsız,kotalı falan değil.O zaman varmıydı onu bile biliyorum.

Benim bilgisayara da internete de merakım hep farklı oldu.Yaşıtlarım gibi oturup oyun oynamadım.(Counter Strike Hariç) Yok web tasarımı yok html kodları gibi boyumu aşan şeylere merak saldım.Sonunda çok da iyi şeyler öğrendim kendi kendime aştım gittim.Ama zamanla msn,forumlar falan derken bir sürü insan tanıdım.

Yıllar geçti ben şuan üniversitedeyim hala hayatımda o insanların çoğu var.Üstelik her sene daha da arttı.Telefonlardan mesajlaşma ile başladık şu aralar birbirimizle telefonlarda gayet güzel konuşuyoruz.Bu yaz aralarından biri ile tanıştım.Yaşadığım şehire gelince kaçırmadan buluştuk.Çokta şahane oldu.Abla kavramını artık daha doya doya hissediyorum onun sayesinde.. 

Neyse efendim bu olaylara ailem de karşı değil.Yani sapıklarla konuşmadığıma göre sıkıntı yapmalarına gerek yok.Ha şimdiye kadar tanıştığım herkes iyi mi çıktı? Hepsi melek miydi? Hayır gerizekalı olanını da gördüm.Yalan söyleyenini de üstelik asılanı da oldu.Ama şuan hayatımdaki sanal arkadaşlarımın çoğu en az 5-6 senelik.. 

Ve şimdi bu yazı yayınlanırken ben Uşak yolunda olup aralarından bir tanesini ziyarete gidiyor olacağım.Normalde Uşak'ta olmamasına rağmen onun tatili benim Antalya dönemime denk gelince kaçırmak istemedik.Para konusunda sıkışacağım biraz ama olsun onun için değer.. 
Üstelik bir gece de orada kalacağım.. 
Düşündükçe acayip bir heyecan basıyor.Belki benim için değerlilerin değerlisi insanın hem yakından göreceğim hemde onunla sabahlayacagım.Güzel mi güzel bir delilik yapıyorum sanırım.
Tanınmamak için de şapka ve gözlük gibi kurtarıcı şeyler kullanmayı düşünüyorum.

Yurttan kaçarak ayrıca bir delilik ediyorum umuyorum ki herşey güzel geçer.

4 yorum:

  1. Tam bir gençlik çılgınlığı. Kutluyorum sizi. "Yüreğinin götürdüğü yere git" diyor ya yazar , işte budur. Umarım şu sıralar mutlu bir şekilde dönmüşsündür.

    YanıtlaSil
  2. döndüysen haber ver :) Pippa Bacca vardı toprağı bol olsun oda çılgındı !

    YanıtlaSil