22.1.13

CMYLMZ


Cem Yılmaz özel çok özel ve çok zeki bir adam.Magazinde nasıl yer alırsa alsın bu adamın zekası hayranlık uyandıran cinsten.Hazır sinemalarda yerini almışken gitmemek ayıp olurdu.Birkaç arkadaş toplandık gittik.

Sinema sessiz bir yer düşüncesini unutun.Cem Yılmaz yıkıp geçiyor.Salon kahkahalarla inliyor.Bazen gülmekten esprileri kaçırıyorsunuz.
Gittiğinizde sessiz sakin film izleyen modda insanlar beklemeyin.

Her anı çok zevkliydi ve ara verdiği an o koltuktan kalkmak istemedim.Ara vermeden devam etseler 'noluyor lan?' demezdim.

İkinci yarı başladığında sıkılmadım desem yalan olur.Yalnız adam Cem Yılmaz öyle bırakır mı? Bırakmaz.Ben tam ümidimi kestim böyle bitecek herhalde derken bombayı patlatıp son dakikaları süper bir şekilde geçirdi.

Hatta son 4 dakika tam bir bombaydı.Hayatımda bir şeyi izlerken bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum. 
Ha o son 4 dakikanın esas kopma noktası orda bahsedilen isimdeki insanın adıyla yanımdaki arkadaşımın adının aynı olmasının da payı çok. 


Cem Yılmaz sayesinde;
-Bir gece önce gece yarısından sonra benim erkek arkadaşıma 'uyudun mu?' mesajım ve arkadaşımın erkek arkadaşına 'Özledim' yazıp yolladığı mesajlar çok anlamlıymış onu öğrendik.


-Iphone hiçbir zaman benim için çekici bir telefon olmadı.Cem Yılmaz sayesinde Iphone konusunda çok iyi bir tercih yaptığımı öğrendim. =) Bir de iyi ki dokunmatik yerine klavyeli telefon almışım dedim. :))

Kafanızı dağıtmak gibi bir derdiniz varsa,anlık mutluluk yaşamak istiyorsanız kaçırmayın derim.
Ben tekrar tekrar gidip şu bunalımlı büt günlerini böyle geçirmeyi planlıyorum. :))


3 yorum: