25.12.13

Ebru Gündeş


22 yaşında insanım Ebru Gündeş'i 21 senedir sevmem.Kendinden, hareketlerinden hoşlanmazdım.Kadının sesine lafım yok ama bir Sibel Can'ı sevmemek gibiydi benim için.-ki onu hala sevmem-

Ta ki O Ses Türkiye programına denk gelip izleyene kadar.Sonrasında içimde adeta bir Ebrucu duygular oluştu.Bir baktım bizim o assolistim diye kasılarak gezen pullu payetli abuk sabuk assolist kıyafetleri giyen küçük Bülent Ersoy gitmiş yerine çok güzel bir hatun gelmiş.Doğallığını sevdim.Sade kıyafetlerini sevdim.Kahkahalarını,oturuşunu,duruşunu sevdim.Her gün istisnasız kadını dinler oldum.

Siyasi görüşü onu bunu bilmem.Benim Ebru Gündeş bilgim geçenlerde hangi takımı tuttuğunu öğrendim o kadar.Serdar Ortaç ile şahane bir uyumları var diye düşünürüm doğru düzgün bu seneye kadar şarkılarını bile bilmezdim.Ebru benim gözümde polemiklerden ve çirkin magazinsel olaylardan uzak kaliteli bir insandı.

Şimdi bir anda çıkan bu yolsuzluk olayından sonra kadın ülke gündemine düştü.Yolsuzluğu yapan çetenin başında olsa bu kadar konuşulmazdı.Herkes yolsuzluk olayını bırakıp kadının canlı yayına çıkıp çıkmama konusuna kitlendi.Bir sürü yalan haber yapıldı.Acun açıklamalar yaptı derken Ebru Gündeş canlı yayına çıktı.

Konunun da açılması üzerine Ebru Gündeş dayanamayıp ağladı.Yavrum benim ağlaması bile güzel.Programa kadın yaslı gibi çıkmış takısı bile yoktu ama yine güzeldi.Neyse kadın ağladı ama hüngür hüngür ağlamış gibi dillendiriyorlar.Kısa bir konuşma yaptı geriye çekildi.Zaten varlığı ile yokluğu belli değildi.

İki gözyaşı iki milyon lafa sebep oldu.
-bu arada normalde canlı yayında ağlama olaylarından nefret ederim ama ilk defa birinin gözyaşı bana samimiyetsiz gelmedi.-

Kimseyi savunmuyorum ama Ebru da ne yapsın diye düşünmeden edemiyorum.Kadın şimdi kalkıp adama boşanma davası açsa diyecekler ki 'Para gitti Ebru gitti'
Kadın kocasına kötü günün de destek olup yanında kalıyor bu seferde 'Ebru'ya paralar tatlı geldi bırakamıyor.' 'Reklamın iyisi kötüsü olmaz.' vs. vs.

Velhasıl kelam bırakın Ebruydu Acun'un reytingiydi derken yolsuzluk olayı araya kaynamasın.

2 yorum:

  1. İyi bir konuya parmak başmıssın. Özellikle işin magazin tarafını da görmek lazımdı. Ebru hanım iyi bir sanatçı ve şarkıcı. Kader bu ya, kedere de eyvallah demek lazım. Umarım herşey düzlüğe çıkar..

    YanıtlaSil
  2. O konuda nedendir bilinmez ben de gel gitler yasadım. Terk etse bıraktı zor gününde kocasını gitti derler. Yanında olsa suça ortak gibi davranırlar, zor bir durum.. Ön yargı yapmamak gerek. Kimin ne olacagı hic belli değil biz de dahil.. klişe ama gercek

    YanıtlaSil