23.4.12

Drama En İyi Erkek Oyuncu: Erdal Beşikçioğlu

Günlerce ödül gecelerini bekleyip sonra birde onu oturup izleyebilen biri olamadım henüz.Sıkılıyorum en başta, ne diye insan saatlerce aynı şeyi izler ki?

Ama ödül gecelerini özel kılan insanlar varsa 2 gün kaba yerimi koltuğa yapıştırır dünya ile ilişkimi kesebilirim.Bu özel insanlardan biri de ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'dur.Bu özel insan birde hakettiği ödülü alıyorsa o gece tadından yenmez.
Ki dibine kadar hakederek Drama En İyi Erkek Oyuncu ödülünü aldı.Sahneye çıkarken,ödülünü alırken bile özel bir insan olduğunu gösterdi.Bir kere bu ödül benim, hakkımla aldım geyiğine bağlamadan 'ekip' arkadaşlarını sahneye çağırarak ekip ruhuna önem verdiğini gösterdi.


Ve değinmeden geçemeyeceğim Erdal Beşikçioğlu ödül aldığında salonun çığlık ve alkışla kopması ayrıca diğer adaylarında ayakta alkışmasına ne demeli? Sunucu denen kadının bozduğu sinirimi aldı götürdü verilen tepkiler..Hatta ekrana mal mal baktım Nejat İşler o nasıl gülmek be adam?

Ve son olarak yeni bir film ve sezon finali hakkında bir iki tüyo almak güzeldi.Söyleyecek fazla söz de yok aslında benim ki sadece ödülü kendim almış gibi sevinmekten..
Hem belki buradan evrende bir iki mesaj alır, mesela evren'ciğim 'ölmeden tiyatro sahnesinde bir Erdal Beşikçioğlu izleyebilirsem güzel olur.'..

Hazır bu kadar yazmışken bir iki diyecek sözüm daha var.
Bir kere yılın Dram dizisi nasıl olurda Hayat Devam ediyor olabilir? Konuşulmaksa en çok konuşulan dram Feriha'dır.Yok reytingdeyse keramet Öyle Bir Geçer Zaman Ki var.Fenomenlikse Behzat Ç. var.Hangi saçma beyinler bu ödülü bu diziye layık görmüş merak etmekteyim. 

Hatalarla dolu bir dizi olan Muhteşem Yüzyıl nasıl en iyi dönem dizisi oldu? Dönemini bu kadar yalan,yanlış anlatırken gerçekten nasıl o ödüle layık görüldü merak konusu.. 
Eliniz mi gitmedi Mavi Kelebekler'e ödül vermeye diye sorarım. 

Yalan Dünya'yı izliyorum ve seviyorum ama buna rağmen yılın komedisi değil ve bu ödülü hakeden Leyla İle Mecnun'du.Kısaca Yalan Dünya iyisin hoşsun ama bir Leyla ile Mecnun değilsin.

Hah birde EN İYİ SENARYO var ki rezillik resmen ödül Muhteşem Yüzyıl'ın oldu.Yahu daha kaç tane tarihi yanlış bulacaklar o senaryoda? Meral Okay'a saygım sonsuz ama haketmedikleri bir ödül daha diziye gitti.

En İyi Ana Haber Bülteni Sunucusu adayları arasında da bir Uğur Dündar'ı görmek isterdim. 

Benim için ödülü gerçekten hakederek alanlar,
Erdal Beşikçioğlu,Hüseyin Avni Danyal,Olgun Şimşek,Demet Evgar,Ayça Bingöl,Gupse Özay, Bartu Küçükçağlayan,Derya'nın Dünyası,Muhabbet Kralı ve Disko Kralı,Kim Milyoner Olmak İster,Koca Kafalar

2 yorum:

  1. Bende çok istemiştim ödül almasını, iyi ki aldı. Kesinlikle haketmişti. Amaaan seviyorum bu adamı be :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevilmeyecek adam değil hakikaten..En azından adam gibi adam. :)

      Sil