26.1.13

'boşluk'



Ağlamamayı öğrendiğimi düşünürken ağlamaya başladım tüm hatalarımı,eksiklikleri,yokluklarımı kapattığını düşünerek.Anlamlı,anlamsız herşeye ağlıyorum.
Düşüncelerimden kurtulmak için gözyaşlarıma sığınır oldum.

Dört sene önce "Hayat ne ifade ediyor?" sorusuyla karşılaştığımda "Boşluk" olmuştu cevabım.16 yaşındai bir insanın hayatı ne kadar boşlukta olur bilemiyorum ama o gün de bu gün de o boşluktan çıkamadığımı hissediyorum.Çıkamıyorum ve çıkamayacak gibiyim.
Boğuluyorum.

Boşlukta sürükleniyorum.
Nefes alamıyorum.
Etrafım ne kadar kalabalıksa ben bir o kadar yalnızım.

Gevezelik ederken susuyorum birden sakinleşiyorum.
Susuyorum.
Susup dinlenmek istiyorum.Düşünmek istemiyorum.
Düşünmeden dakikalarca orada durmak istiyorum bir metroda,otobüsün koltuğunda,sırada..

Korkuyorum ya o tırnak yiyen kıza dönersem diye..


12 yorum:

  1. boşluk. başlığı o kadar ilgi çekici geldi ki, daha doğrusu kendimi o kadar boşlukta hissediyorum ki, algıda seçicilik olsa gerek.

    "Gevezelik ederken susuyorum birden sakinleşiyorum.
    Susuyorum.
    Susup dinlenmek istiyorum.Düşünmek istemiyorum.
    Düşünmeden dakikalarca orada durmak istiyorum bir metroda,otobüsün koltuğunda,sırada.."

    Korkunun ecele faydası yok demek istiyorum. Ama diyemiyorum çünkü ben de korkuyorum. Akışına bırak, bırakabiliyorsan. Düşünmemeye çalış, becerebilirsen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beceremiyorum düşünmemeyi beceremiyorum.Bazen oluyor diyorum sonra gece olup başımı yastığa koyduğumda yine oluyor tüm herşey gözümün önüne geliyor.Son ses müzikle uyumaya çalışıyorum düşünmemek için şarkıya odaklanmaya çalışıyorum.Beceremiyorum bir türlü...

      Sil
    2. Düşünmemeyi beceremiyorsan, dikkatini dağıtmayı becer. Yeni uğraşlar bul. Kafanı başka yere ver, hiçbir şey bulamadın mı, bana mail at düşündükçe kötü olacaksın!

      Sil
    3. Yeni uğraşlar bulmaya çalışıyorum romanlarım ve filmler gibi yararlı gelecek diye de umuyorum.Teşekkür ederim bu mail işini de deneyebilirim başını ağrıtmak var tabi ucunda ama :)

      Sil
    4. saçmalama, konuşmak iyi gelecektir. :)

      Sil
  2. Dolunay var, ondan bundan.

    Rahatla, geçecek.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Düşünmekten yoruldum. Düşünmeden dinlenmek istiyorum mümkün mü? Ben susup dinlememek istiyorum. Rahatlamak istiyorum. Tek kaçamadığımız kişi kendimiz olunca yalnız kalmak pek mümkün olmuyor. Korkuyorum ve bazen ağlıyorum. Benim rahatlama şeklim bu belki de. Ağlamayı öğrendim ben de, ağlamayı benim için faydalı hale gatırmeyi öğrendim ben.

    YanıtlaSil
  5. Ben başka bişe diyemedim ya :/

    YanıtlaSil